Woont of werkt u in kern De Bilt?

 

Meedoen en meepraten over de toekomst van uw eigen dorp De Bilt?

 

 

Samen aan de slag: Gebiedsconferentie op 2 oktober 2017!

 

De omgevingswet komt eraan. Daarmee wil de overheid de regels voor ruimtelijke ontwikkeling makkelijker maken. Ook biedt de wet straks meer ruimte voor lokale initiatieven en maatwerk. In de kern De Bilt is de gemeente al aan de slag met een pilot-project. Doel is samen met bewoners, ondernemers, organisaties en directe partners een omgevingsvisie voor het dorp te ontwikkelen.

 

Er zijn intussen interviews gevoerd met ‘sleutelfiguren’ in De Biltse samenleving en partners als ODRU, BENG, GGD, Woonstichting SSW en Mens De Bilt. Deze gesprekken leverden een lijst van ruim 300 vraagstukken op. Kom ook op 2 oktober om deze vraagstukken verder uit te werken; samen met uw buren en andere bewoners, winkeliers, ondernemers, organisaties uit het dorp De Bilt, de gemeente en haar directe partners.

 

Kernwethouder Anne Brommersma: ‘Het is een uitdaging om er echt een visie van bewoners, ondernemers, organisaties en alle andere partners van te maken. Voor mij staat voorop: we kunnen alleen een samenleving zijn als we het samen doen.’

 

Datum: 2 oktober 2017

Locatie: H.F. Witte Centrum, Henri Dunantplein

Tijdstip: 19.00 uur

 

U kunt zich hier aanmelden voor de gebiedsconferentie

|