Welke thema’s in Omgevingsvisie kern De Bilt? Internetconsultatie tot en met 8 februari 2018

internetconsultatie

Hoe ziet de toekomst van kern De Bilt er uit? De volgende stap op weg naar een omgevingsvisie voor kern De Bilt is aan u. Doe mee met de internetconsultatie en geef uw mening.

 

Op de website debilt.onzeomgevingsvisie.nl/praat-mee komen allerlei onderwerpen aan bod. Bijvoorbeeld wateroverlast, de Hessenweg als verblijfsplek, meer op de fiets, De Bilt woondorp of woon-werkdorp, ruimte maken voor meer woningen, starten van initiatieven en de Hessenweg centrumgebied met toekomstkansen. U bepaalt zelf over welke onderwerpen u mee wilt praten. Per onderwerp zijn er stellingen opgenomen. Kijk welke stellingen het best bij u passen en geef uw mening. U kunt uw keuzes ook voorzien van een toelichting en met mensen in gesprek gaan. Dat kan tot en met 8 februari 2018.

 

‘Alleen een samenleving als we het samen doen’

Kernwethouder Anne Brommersma: ‘Maak uw ideeën over de kern De Bilt vooral kenbaar; doe mee met de internetconsultatie. Wij willen heel graag uw opvattingen leren kennen, zodat we er echt een omgevingsvisie van bewoners, ondernemers, organisaties en alle andere partners van maken. Ook kunt u ‘digitaal’ met mensen uit kern De Bilt in gesprek, meningen en ideeën met elkaar uitwisselen of aan elkaar uitleggen. Ik hoop echt dat iedereen meedoet. De thema’s die straks in de omgevingsvisie komen worden namelijk bepaald door vraagstukken uit de samenleving.’

 

Meer informatie

Op debilt.onzeomgevingsvisie.nl/praat-mee vindt u de internetconsultatie. Tot en met 8 februari 2018 kunt u hier uw mening en ideeën kwijt en gesprekken met elkaar voeren.

Uw antwoorden en op- en aanmerkingen gebruiken we bij het opstellen van de concept-omgevingsvisie kern De Bilt.

ganaardeinternetcons...

|