Archief per categorie: ArchiefTerug
Welke thema’s in Omgevingsvisie kern De Bilt? Internetconsultatie tot en met 8 februari 2018
Hoe ziet de toekomst van kern De Bilt er uit? De volgende stap op weg naar een omgevingsvisie voor kern De Bilt is aan u. Doe mee met de internetconsultatie en geef uw mening. Onder de 'praat-mee' knop vindt u de internetconsultatie. Tot en met 8 februari 2018 kunt u hier uw mening en ideeën kwijt en gesprekken met elkaar voeren. Uw antwoorden en op- en aanmerkingen gebruiken we bij het opstellen van de concept-omgevingsvisie kern De Bilt.
Lees meer
Beleef gebiedsconferentie Kern De Bilt mee!
Zo’n 140 bewoners, ondernemers, ambtenaren, raadsleden en organisaties uit kern De Bilt waren op 2 oktober 2017 in het H.F. Witte Centrum voor de gebiedsconferentie over de omgevingsvisie voor kern De Bilt. Er kwamen veel onderwerpen aan bod. De bezoekers gingen met elkaar in gesprek en wisselden ideeën uit tijdens de verschillende workshops. De thema’s van de workshops lopen uiteen van onderwerpen als duurzaamheid en functiemenging tot groen en ontmoeting rondom de scholen. In deze terugblik vindt u een korte samenvatting van de verschillend...
Lees meer
Woont of werkt u in kern De Bilt?
Doe mee en praat mee over de toekomst van uw eigen dorp. Wilt u meer bedrijvigheid of juist wonen in het dorp? Groen veranderen in een buurtmoestuin? Meer ruimte voor spelen? Denkt de gemeente voldoende met u mee? Ga samen aan de slag met uw buren, andere bewoners, ondernemers en organisaties uit het dorp, de gemeente en haar directe partners tijdens de gebiedsconferentie omgevingsvisie kern De Bilt op 2 oktober.
Lees meer
Bent u bewoner of ondernemer van kern De Bilt?
Denkt en doet u mee met het ontwikkelen van een Omgevingsvisie voor uw eigen kern? Dan is het natuurlijk ook belangrijk om te weten over welk gebied het nu precies gaat.
Lees meer
Gebiedsconferentie 2 oktober 2017
We willen niet alleen met u praten, we willen ook samen met u aan de slag. Kom daarom op 2 oktober naar de gebiedsconferentie. Locatie: H.F. Witte Centrum, 19.00 uur. Meer weten en aanmelden?
Lees meer
Opgehaalde vraagstukken en reageren
Als eerste stap zijn er vraagstukken opgehaald. Dit is de eerste, cruciale, fase in de aanpak van de omgevingsvisie. Zij zijn de verankering. De vraagstukken zijn op twee manieren opgehaald. Er zijn 25 interviews gevoerd met mensen in de kern De Bilt. De meeste gesprekken vonden bij hen thuis of op kantoor plaats. Het gaat immers om hun directe leefomgeving. Het zijn professionals, inwoners, ondernemers en organisaties die veel weten over allerlei aspecten in de kern. Vervolgens hebben zijn er gesprekken gevoerd met medewerkers van de vakafdeli...
Lees meer